leuke trouwtips

mooie trouwkaarten
trouwkaarten

trouwdag feestartikelen
trouwfeest artikelen

leuke trouwtips
bruidsboeket
bruidskapper
bruidskinderen
bruidskleding
bruidslingerie
bruidstaart
huwelijkscadeau
huwelijksnacht
huwelijksreis
thema huwelijk
trouwaccessoires
trouwambtenaar
trouwauto
trouwbedankjes
trouwbeurs
trouwdag catering
trouwdag entertainment
trouwen in het buitenland
trouwfeest attractieverhuur
trouwfeest met kinderen
trouwfotograaf
trouwgedichten
trouwkleding
trouwkoets
trouwlocatie
trouwmuziek
trouwplaatjes
trouwringen
trouwteksten
trouwverzekering
trouwvideo
trouwvisagie
vrijgezellenfeest
weddingplanner

huwelijk gerelateerd
huwelijksjubileum

Themahuwelijk, de leukste tips

Themahuwelijk. Niets is leuker dan het bedenken van een thema voor je trouwdag. In een themahuwelijk kun je al je creativiteit kwijt en het maakt je huwelijk heel persoonlijk. Heb je altijd al gedroomd van een huwelijk in een kasteel, trouwen in de sfeer van de jaren '50, de Rock 'n Roll of misschien liever een klassiek Engels huwelijk? Dit is je kans.

Leuke thema's voor een themahuwelijk

Wat zijn leuke thema's voor een huwelijk? Helemaal hip is een eco-huwelijk, niet inleveren op stijl en romantiek maar met aandacht voor het milieu. Je kiest voor leveranciers uit je omgeving, bloemen van het seizoen en wanneer het kan vier je dit huwelijk buiten. Voor de zomer een heerlijk strandthema, relaxed en zo romantisch. Is je favoriete kleur roze, ook van kleuren kun je een thema maken, van je sport of hobby en van je liefste vakantieland. Natuurlijk zijn verschillende feestdagen mooie thema's, denk aan de romantiek van Valentijnsdag, de sfeer tijdens de kerstdagen of de vrolijkheid van Pasen en zelfs Halloween. Het belangrijkste is een thema te kiezen waar jullie alle twee een goed gevoel bij hebben. Heb je eenmaal een thema gekozen dan kun je beginnen aan de invulling daarvan. Uitnodigingskaarten die aansluiten bij het thema, een locatie, aankleding van de locatie en heel erg belangrijk, een trouwjurk.Welk thema gaat jullie trouwdag krijgen?

Trouwbedankjes met thema

Trouwbedankjes kun je ook aanpassen aan het thema. Voor je Ierse huwelijk zijn er potjes met klavertjevier. Bij je eco-huwelijk misschien jam van een nabij gelegen boerderij, voor het thema Pasen, het is een inkopper, netjes met paaseieren en voor Valentijn mooi verpakte snoephartjes . Tenslotte voor je huwelijk in franse sfeer, kleine zeepjes van Savon de Marseille.

Je trouwlocatie in je thema

Vrijwel ieder trouwlocatie is te decoreren naar je thema. Voor een kasteelhuwelijk is een kasteel natuurlijk ideaal maar met veel kaarsen, de kleuren rood en goud maak je al snel een 'kasteelsfeer'. Ga je voor de uitbundig van de jaren '50 dan is een grote jukebox in de zaal geweldig. Overigens bij die jaren horen ook prachtige filmposters waarmee je een zaal kunt versieren. Is je trouwlocatie buiten dan kun je kiezen voor ballonnen en lampions, de laatste zijn prachtig wanneer het begint te schemeren.


Altijd leuk, een trouwfeest met een thema

Entertainment en muziek

Zoek tenslotte entertainment en muziek bij het thema. De Rock-'n-roll hoort bij de jaren '50 maar het is ook nog de tijd van de bigbands. Bij je huwelijk in kerstsfeer past een Kerstman met cadeautjes, bij je geweldige middeleeuwse thema kun je misschien een minstreel vinden en bij een Iers huwelijk een doedelzakspeler?

Themahuwelijk & trouwtips

Zoek je meer informatie over themahuwelijk of andere leuke trouwtips? Natuurlijk hebben we veel meer te vertellen over themahuwelijk gerelateerde items en trouwtips

Lees hier verder


home
© trouwtipsz.nl - leuke themahuwelijk tips